Venäjä on julkaissut joukkueen marraskuun puolivälissä järjestettävään Karjala-turnaukseen.

Venäjä saapuu tänäkin talvena Helsinkiin nuorekkaalla joukkueella, jossa ei ole mukana kaikkia KHL:n kirkkaimpia tähtiä. Kaikki pelaajat on kuitenkin valittu KHL:stä, joten esimerkiksi Liigasta mukana ei ole ainuttakaan venäläispelaajaa.

Venäjän joukkueen ehkäpä se kaikista mielenkiintoisen pelaaja on vasta 16-vuotias Matvei Mitshkov, joka on murtautunut tällä kaudella SKA Pietarin miehistöön. Mitshkov on ikäluokkansa suurimpia lupauksia koko maailmassa.

Karjala-turnaus järjestetään tänä vuonna 10.-14. marraskuuta. Löydät otteluohjelman ja paljon muuta turnaukseen liittyvää täältä.

Venäjän kokoonpano:

Maalivahdit: Jaroslav Askarov (SKA), Timur Biljalov (Ak Bars), Vladimir Galkin (Avtomobilist).

Puolustajat: Aleksandr Nikishin, Jegor Savikov (molemmat Spartak), Sergei Telegin (Traktor), Shakir Mukhamadullin (Salavat Julajev), Kirill Kirsanov, Arsenij Koromjslov, Nikita Smirnov (molemmat SKA), Semjon Tshistjakov (Avangard), Nikita Novikov (Dinamo Moskova), Vladimir Grudinin (TsSKA).

Hyökkääjät: Danil Bashkirov (Salavat Julajev), Artjom Galimov, Dmitri Voronkov, Ilja Safonov (molemmat Ak Bars), Dmitri Rashevski, Ivan Didkovski (molemmat Dinamo Moskova), Nikita Tertyshni (Traktor), Nikita Tshibrikov, Fjodor Svetshkov, Marat Khusnutdinov, Matvei Mitshkov (molemmat SKA), Ilja Fedotov (Torpedo), Nikita Guslistov (Severstal), Pavel Tjutnev (Lokomotiv), Vasili Ponomarjov (Spartak).

Valmennusryhmä:

Päävalmentaja: Oleg Bratash
Apuvalmentajat: Sergei Zubov, Aleksandr Titov
Maalivahtivalmentaja: Andrei Komissarov