Jokerit pelasi vierasottelun Suomen aikaa lauantaina aamupäivällä Admiral Vladivostokia vastaan. Helsinkiläisryhmä kävikin nappaamassa ottelusta pisteet 4-1-voitolla.

Admiral aloitti maalinteon avauserässä, mutta Jokerit tasoitti vielä erän loppupuolella Jordan Schroederin toimesta. Toisessa erässä Iiro Pakarinen vei joukkueen johtoon ylivoimalla.

Päätöserässä Teemu Turunen osui myöskin ylivoimalla ja Nicklas Jensen kaunisteli lukemat 4-1:een tyhjään maaliin. Tanskalaistähti Jensen oli joukkueensa jokaisessa maalissa mukana ja keräsikin lopulta huipputehot 1+3.

Jokerien maalilla Anders Lindbäck torjui 17 kertaa. Admiralin maalilla Nikita Serebryakov oli työllistetympi, sillä hänelle kirjattiin 27 torjuntaa.

Edellisen ottelunsa Jokerit hävisi Amur Habarovskille voittomaalikilpailun jälkeen 2-1. Siitä alkoi joukkueen pitkä vieraspeliputki, jota on jäljellä vielä neljän ottelun verran. Maanantaina se pelaa Sibir Novosibirskia vastaan kello 14:30 alkaen.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Ajassa 16.29 #Jokerit tulee tasoihin! @J_Schroeder90 viimeistelee, syöttäjät @Brian22ONeill ja Nicklas Jensen. #KHLfi @dplussportfi

@jokerithc
#Jokerit johtoon! @IPakarinen päättää 10 pelin maalittoman putkensa ja viimeistelee kauden 9. osumansa ylivoimalla. Syöttäjäksi Nicklas Jensen. Tilanne 2-1 vieraille ajassa 30.32. #KHLfi @dplussportfi

@jokerithc
Ylivoima rokottaa toistamiseen tänään! Teemu Turunen nostaa #Jokerit 3-1-johtoon ajassa 47.27. Päivän kolmas syöttöpiste Nicklas Jensenille. #KHLfi @dplussportfi