Heinolalaisjoukkue Peliitoissa alkukaudesta viisi Mestiksen ottelua pistein 1+1 pelannut Taavi Vartiainen jatkaa uraansa Ruotsissa ja sen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

Sarja, eli HockeyEttan kertoi nettisivuillaan, että hyökkääjän uusi seura on Mariestad BoIS. Liigassa lähes 300 ottelua pelannut hyökkääjä kertoi jutussa, että hän on odottanut pääsyä Mariestadiin todella innolla.

– Päätyminen sinne oli sattumaa. Puhuin Joonas Alanteen kanssa ja hän kertoi Mariestadin olevan kiinnostunut. Mietin asiaa viikon ja sitten sovimme jutuista nopeasti. Tämä on hyvä tilaisuus kokeilla jotain uutta urallani.

Uusi joukkuekaveri Alanne oli kertonut, että Mariestadissa ovat tavoitteet korkealla. Joukkue keikkuu lohkossaan kakkosena, kun yhdeksän peliä ovat tuoneen 21 pistettä.

– Haluan olla oma itseni ja auttaa joukkuetta tekemällä niitä juttuja, missä olen hyvä. Pelien voittaminen on tietysti tärkeää, sunnuntaina Ruotsiin suuntaava pelaaja virnisti.

Alanne on joukkueensa ykköstykki, kun yhdeksän peliä ovat tuoneet peräti 13 (6+7) pinnaa. Muita suomalaisia joukkueessa ei ole.