Nähdäänkö Joakim Kemell jo tällä kaudella Leijonissa? Jukka Jalonen ylistää JYPin superlupausta

© Kuva: Taneli Niinimäki

HELSINKI. Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen paljasti maanantaina pelaajavalintansa ensi viikolla järjettävään Karjala-turnaukseen.

Vielä tässä vaiheessa joukkueen kokoonpanosta ei löytynyt Liigan pistepörssiä johtavan JYP-hyökkääjä Joakim Kemellin nimeä, sillä hänet valittiin alle 20-vuotiaiden turnaukseen, jossa hän ei kuitenkaan pysty pelaamaan loukkaantumisen takia.

Jalosen mukaan Kemell saakin tällä hetkellä keskittyä täysin Nuorten Leijonien toimintaan. Ensi vuoden puolella tilannetta tarkastellaan kuitenkin uudestaan, kun nuorten MM-kisat on pelattu.

– En ole vielä sillein Kemelliä ajatellut Leijoniin, koska kuten itsekin sanoit, niin Kemell on mukana alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa. Heillä on omat kisansa, ja meillä on sitä ennen kaksi turnausta. Katsotaan sitten turnausten jälkeen, että mikä on Kemellin tilanne, ja mikä on meidän tilanne, Jalonen kommentoi Leijonat.comin haastattelussa.

Samalla Leijonat-luotsi innostui myös kehumaan nuoren hyökkääjän otteita ja ominaisuuksia.

– Totta kai on hienoa nähdä, että tuollaisia pelaajia tulee ja kasvaa Suomi-kiekossa. Se on mahtava juttu.

– Onhan hänellä sellainen hyvä draivi päällä. Hän on päättäväinen ja määrätietoinen. On halu ampua ja tehdä maaleja. On sellaista rohkeutta, pelottomuutta ja fyysisyyttä myöskin. Monipuolinen nuori mies on kyseesssä, Jalonen hehkutti.

Miikka Lahtinen
Twitter: @ladalahtinen


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?