KHL palkitsi tiistaina viime viikon parhaat pelaajat. Viime aikojen tapaan suomalaispelaaja sai jälleen kerran valinnan tähdistöön.

Harri Säteri valittiin nimittäin viikon parhaaksi maalivahdiksi. Sibir Novosibirskiä edustava suomalaisvahti pelasi kuluneen viikon mykistävän upeilla tilastoilla: hän voitti kolmesta ottelustaan kaksi kivenkovalla torjuntaprosentilla 97,6%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa ainoastaan 0,67. Hän päästi kolmeen otteluun ainoastaan kaksi maalia ja torjui yhden nollapelin.

31-vuotias Leijonien viime kevään hopeajoukkueeseenkin kuulunut veskari pelaa kolmatta kauttaan Sibirissä. Tällä kaudella hän on pelannut kaikkiaan 21 ottelua tilastoilla 92,4%, 2,06 ja päälle neljä nollapeliä. Joukkueenkin peli on parantunut viime aikoina, sillä edellisestä kahdeksasta ottelustaan se on napsinut peräti seitsemän voittoa.

Viikon parhaaksi puolustajaksi valittiin Theodor Lennström (Torpedo Nizhni Novgorod), parhaaksi hyökkääjäksi Damir Zhafiarov (Torpedo) ja parhaaksi tulokkaaksi Kirill Melnichenko (HK Sotshi).

KHL

@khl_eng
KHL Best Players of Week 10:

🇫🇮 Harri Sateri (SIB)
🇸🇪 Theodor Lennstrom (TOR)
🇷🇺 Damir Zhafyarov (TOR)
🇷🇺 Kirill Melnichenko (SCH)