KalPa on julkaissut kerralla kaksi jatkosopimusta. Seura on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Lasse Lappalaisen, 32, ja yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Juuso Könösen, 23, kanssa.

Lappalainen on ollut tällä kaudella KalPan tehokkain puolustaja. Kauden 22 matsissa hän on iskenyt tehot 6+6=12. Könönen puolestaan on nakuttanut tehot 4+2=6.

– Lappalaisen jatkosopimus on meille todella iso asia. Lasse on meidän puolustuksen johtaja ja hän pelaa isossa roolissa, tasakentällisin ja erikoistilanteissa. Lasse on puolustaja parhaasssa iässä ja on loistava asia, että pääsemme nauttimaan Lappalaisen edesottamuksista täällä Kuopiossa myös tulevaisuudessa. Lasse on kehittynyt kovasti viime vuosina ja meillä on mahdollisuus rakentaa puolustuskalusto hänen ympärilleen, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kommentoi seuran tiedotteessa.

– Könönen on hyökkäyksen monitoimityökalu. Juuso pelaa isossa roolissa ja hänessä on kaivattua rouheutta ja röyhkeyttä. ”Juse” laittaa joka ilta sielunsa peliin ja on joukkueelle todella iso pelaaja. Odotamme Juusolta, että hän kykenee tekemään tulevaisuudessa entistä enemmän tulosta. Hänellä on potentiaalia koviin maalimääriin hyvän laukauksensa ansiosta.