Lappeenrannan SaiPa tiedottaa tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen kanadalaishyökkääjä Marc-Olivier Royn kanssa.

27-vuotias hyökkääjä aloitti kuluvan kauden IceHL:ssä Bratislava Capitalsin riveissä. Hän pelasi 13 ottelua tehopistein 4+9=13. Joukkueen kausi päättyi jo tässä vaiheessa sitä järisyttäneiden kuolemantapausten takia.

Kausi on kanadalaiselle ensimmäinen Euroopassa. Edelliset kautensa hän vietti ECHL:ssä eli niin sanotussa ”farmin farmissa”.

– Olen todella onnellinen päästessäni pelaamaan Liigaan, joka on huippusarja Euroopassa. Tunnen paljon kavereita, jotka ovat pelanneet Liigassa, mutta en ole itse käynyt aiemmin Suomessa. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan pelikavereihin, henkilökuntaan ja kannattajiin, Roy kommentoi seuran tiedotteessa.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Bienvenue Marco!

Kanadalaishyökkääjä Marc-Olivier Roy SaiPaan!

27-vuotias hyökkääjä saapuu vahvistamaan SaiPaa loppukauden kattavalla sopimuksella.

saipa.fi/fi-fi/article/…

#SaiPa #liiga #Lappeenranta #YlpeästiKeltamusta