JYPissä ja Sportissa liigatasolla esiintynyt Samu Markkula kertoo sairastuneensa vakavasti.

27-vuotias laitahyökkääjä kirjoittaa Instagram-tilillään sairastuneensa aluksi anoreksiaan ja sittemmin myös bulimiaan. Markkula julkaisi sometilillään samalla myös kaksi kuvaa, joista ensimmäisessä hän on terve ja toisessa ei.

– Tämä on vaikein asia koskaan mitä olen tehnyt mutta tavallaan olen helpottunut että sen vihdoin tein. Eli ekassa kuvassa on Samu 82 kilosena terveenä ihmisenä ja toisessa kuvassa on Samu 64-66 kilosena ei hyvinvoivana kaverina eli mulla on sairaus mikä alko anoreksiana ja muutaman vuoden jälkeen kääntyi päälaelleen bulimiaksi. Tätä on kestänyt tosi monta vuotta ja olen pitänyt itselläni tiedon aivan liian pitkään.

– Viime viikolla kävin verikokeissa mistä löytyi huolestuttavia asioita ja se oli minulle viimeinen tikki ja viimein pystyin kertomaan läheisilleni että olen sairas ja tarviin apua. Tämän myötä joudun nyt ottamaan pidemmän breikin jääkiekosta ja keskittymään siihen että saan itseni takas kuntoon ja hyvinvoivaksi Samuksi. Tänään on laitettu hommat liikkeelle ja tästä alkaa minun parantumisprosessi. Matka tulee olemaan pitkä ja kuoppainen varmasti mutta olen valmis siihen. Halusin vaan tänne sen kertoa kaikille ettei tarvii jokaisen tulla kyselemään miksi en ole pelikentillä. Peace and love, Markkula kirjoittaa.

Hetkeen Markkulaa ei siis tarvitse odotella kaukaloon. Hyökkäjää kiekkoili vielä aiemmin tällä kaudella Ruotsissa Visby/Roma HK:n riveissä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Samu Markkula (@margiiz94) jakama julkaisu