Alle 20-vuotiaiden MM-kisat pelataan vuodenvaihteessa Kanadan Edmontonissa ja Red Deerissä.

Perinteiseen tapaan Tapaninpäivänä (26.12.) käynnistyvät kisat ovat vielä yli kuukauden päässä, mutta The Athletic on jo julkaissut oman hahmotelmansa kärkimaiden kisakokoonpanoista – ketjukoostumuksia myöten!

– Suomi näyttää tähtiloistonsa puolesta viime vuotta himmeämmältä ilman Anton Lundellia ja Ville Heinolaa – ainakin verrattuna Kanadaan ja Ruotsiin. Mukana on silti yhä kolme viime vuoden kisojen kivijalkaa: Roni Hirvonen, Kasper Simontaival sekä Topi Niemelä, The Athletic luettelee.

Mediajätti povaa Suomea A-lohkon kakkossijalle heti Kanadan jälkeen. Lohkon muut maat ovat sivuston arvioimassa järjestyksessä Tshekki, Saksa ja Itävalta. B-lohkon sijoitukset menevät arvion mukaan järjestyksessä Ruotsi, Yhdysvallat, Venäjä, Slovakia ja Sveitsi.

The Athleticin hahmotelma Nuorten Leijonien kisajoukkueesta ja ketjukoostumuksista löytyy alta.

Hyökkäysketjut:
Roby Järventie-Roni Hirvonen-Kasper Simontaival
Ville Koivunen-Aatu Räty-Samu Tuomaala
Samu Salminen-Oliver Kapanen-Joakim Kemell
Juuso Mäenpää-Samuel Helenius-Aatu Jämsen

Pakkiparit:
Eemi Viro-Topi Niemelä
Joni Jurmo-Kasper Puutio
Matias Rajaniemi-Ruben Rafkin

Maalivahdit:
Joel Blomqvist
Leevi Meriläinen