Superlupaus Brad Lambertin nimi nousi taas otsikoihin sunnuntaina Nuorten Leijonien kohdattua Tshekin.

Ruotsin turnaukseen takaoven kautta päässyt ja kaksi ensimmäistä ottelua katsomosta seurannut 17-vuotias Lambert tappeli sunnuntaina toisen erän viime sekunteilla Tshekin Sebastian Malatin kanssa sillä seurauksella, että molemmat lensivät tilanteesta suihkun puolelle.

Lambertin nimi on viime aikoina noussut kohuotsikoihin usein. Nuorukainen oli edellisen kerran median keskipisteessä vain reilu viikko sitten superlupauksen lennettyä Liiga-ottelussa Ässiä vastaan suihkuun keskisormen näyttämisestä. Lambert sai tempustaan lisäksi yhden ottelun pelikiellon.

Itse sunnuntain ottelussa Nuoret Leijonat kaatoi Tshekin maalein 4-2. Turnauksen muissa otteluissa Suomi voitti lauantaina Ruotsin maalein 3-0 ja hävisi perjantaina Venäjälle 3-6.