Tampereen Ilves tiedottaa hankkineensa joukkueeseensa koeajalle puolustaja Juuso Pullin. Koeaika on voimassa toistaiseksi. 30-vuotias Pulli saapuu Ilveksen tiedotteen mukaan paikkaamaan joukkueen puolustuksen poissaoloja.

Tällä kaudella Pulli on nähty kehissä Mestiksessä. Hän pelasi alkukaudella IPK:ssa kymmenen ottelua ja merkkautti kaksi syöttöpistettä.

Pulli on Ilvekselle tuttu mies, sillä hän edusti joukkuetta kaudella 2017-18 ja toimi silloin myöskin joukkueen varakapteenina. Hän pelasi 51 ottelua pistein 2+6. Tuon kauden jälkeen mies vietti edelliset kolme kautta ulkomailla, tarkemmin sanottuna Itävallassa, Tanskassa ja Sloveniassa.

Tuomas Salmelan pelikiellosta ja puolustuksemme loukkaantumisista johtuen tarvitsimme lisämiehitystä tuleviin peleihimme. Juuso Pulli on tuttu mies organisaatiollemme sekä valmennuksellemme, ja tiedämme, miten hän ajattelee joukkueesta ja logolle pelaamisesta. Toivotamme Juuson lämpimästi tervetulleeksi takaisin Ilvekseen, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran tiedotteessa.

Pulli on pelannut Liigassa myöskin JYPin ja Tapparan riveissä.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Puolustaja Juuso Pulli, 30, liittyy Ilveksen joukkueeseen koeajalle paikkaamaan puolustuksen poissaoloja. Pullin sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. 🏒

📝 Tiedote: bit.ly/3HsigMh

#Ilves #Liiga #Tampere