Jukurit ilmoitti kolmen pelaajan lähettämisestä Mestis-lainalle. Perttu Kiesilä ja Tom Grönblom siirtyvät SaPKoon alustavasti joulutaukoon asti, kun taas Mikael Saha vahvistaa samanmittaisella lainasopimuksella Kiekko-Vantaata.

Grönblom on 21-vuotias kiekollinen puolustaja, joka on pelannut tämän ja viime kauden aikana yhteensä 20 Liiga-ottelua. Mestiksessä hän tulee pelaamaan savonlinnalaisjoukkueessa ensimmäiset ottelunsa.

Kiesilä on 23-vuotias Jukureiden oma kasvatti. Kahden viime kauden aikana pelit ovat jakautuneet lähes tasan Mestiksen ja Liigan välillä. Hän on ollut SaPKossa lainalla lyhyttä Liiga-kutsua lukuunottamatta tauotta lokakuun alusta asti.

Saha on Kiekko-Vantaan vanha tuttu kaudelta 2019-20. Tämän ja viime kauden ajan 26-vuotias työteliäs sentteri on pelannut täysipäiväisesti Liigassa 34 ottelun verran tehopistein 0+3=3.