HIFK:n maalitykki Matilda Nilsson on ollut jääkiekon Naisten Liigassa mahtavassa vireessä. Hyökkääjä on nimittäin latonut kauden 14 ottelussa on peräti 34 pinnaa, ja näistä 24 on maaleja.

Yllättävää pelaajan lähimenneisyydessä on se, ettei maalitykki noussut mukaan lainkaan Naisleijonien kotimaan mollivoittoiselle harjoitusottelukiertueelle.

Suomi teki kolmessa Helsingin ja Turun ottelussa vain kolme maalia. Naisleijonat otti Kanadalta lukua järjestyksessä vanhimmasta tuoreimpaan numeroin 2-4, 0-8 ja 1-5.

Maajoukkuelegenda Teemu Selänne kommentoi Nilssonin joukkueesta putoamista Twitter-tilillään kiertelemättä.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Harvinaista herkkua naisleijonille Kanadan vierailu, 3tehtyä maalia 3 peliin ,taitaa Pasi mustosella olla kova hyökkäys kun nuori,terve, nälkäinen sm-liigan ykköspyssy Matilda Nilsson ei mahu jengiin.. 👎👎👎

– Harvinaista herkkua Naisleijonille Kanadan vierailu, kolme tehtyä maalia kolmeen peliin. Taitaa Pasi Mustosella olla kova hyökkäys, kun nuori, terve, nälkäinen Liigan ykköspyssy ei mahu jengiin…

Selänne lisäsi sanomansa loppuun kolme alaspäin näyttävää peukaloa.

Nilssonin vastuu jäi vähiin myös MM-pronssia voittaneessa joukkueessa. Hyökkääjä oli mukana vain kahdessa ottelussa pienellä peliajalla.