Kaapo Kakko iski viime yönä toisen maalinsa putkeen NHL:ssä. Hän auttoi New York Rangersin 3-2 voittoon Montreal Canadiensista.

Päätyön Kakon osumassa teki ketjukaveri Artemi Panarin. Panarin vei röyhkeästi koko vastustajan puolustuksen sekä maalivahdin sivuun, jonka jälkeen hän jakoi kiekon Kakolle. Suomalaisella oli helppo tehtävä iskeä peliväline tyhjänä ammottavaan maaliin.

– Olen odottanut tuollaista maalia. Menen vain maalille ja Bread tai Strome löytävät minut ja minun tarvitsee vain laukoa tyhjiin. Joskus se on noin helppoa, Kakko kommentoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Kakko on pelannut tällä kaudella 12 ottelua ja iskenyt niissä tehot 2+1=3. Ensimmäisten kymmenen ottelun aikana hän ei saanut aikaiseksi yhtään tehopistettä.

Voit katsoa Kakon viime yön maalin alta.

New York Rangers

@NYRangers
Bread doing Bread things, per usual.