Liigassa edellisen kerran yli kuukausi sitten voittanut ja kymmenen pelin tappioputkessa rypevä JYP tiedotti nettisivuillaan muutoksista valmennuksesta sekä uudesta lainahankinnasta.

Juha Juujärvi vahvistaa joukkueen valmennusta Jukka Varmasen siirtyessä seurassa muihin tehtäviin. Pelaajistoa vahvistaa imatralaisesta Mestis-joukkue Ketterästä lainalle tuleva vanha tuttu hurrikaanikasvo Anton Stråka.

JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi tuoreita peliliikkeitä. Lisäksi hän kertoi uskovansa, että JYP pääsee pian tiedottamaan uudesta vahvistuksesta lähipäivien aikana.

– Juujärvellä on näkemystä nykyaikaisen pelin vaatimuksista yksilö- ja joukkuetasolla, sekä vahvaa taktista osaamista pelin kaikilta osa-alueilta.

– Anton tuo meille leveyttä alakenttien hyökkäysosastolle, ja samalla valmistaudumme paikkaamaan mahdollisten alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin lähtijöiden ruutuja. Anton on tuttu pelaaja meille ja hänestä saamme joukkueeseemme alivoimaosaamista, sekä tunnollista ja luotettavaa joukkuepelaamista.

JYP on kerännyt kauden 22 pelistä 22 pinnaa, ja viimeiseen pudotuspelipaikkaa on matkaa jo yhdeksän pistettä. Oma reppu on soinut ylivoimaisesti eniten, sillä hurrikaanilauma on päästänyt 84 maalia. Se on 13 enemmän kuin toiseksi eniten takaiskuja kokeneella joukkueella, eli Ässillä.