Suomalaispuolustaja Lassi Thomson pääsi juhlimaan viime yön NHL-kierroksella ensimmäistä maaliaan kirkkaiden valojen alla. Juhlat jäivät lopulta lyhytkestoisiksi.

Maali syntyi ylivoimalla. Thomson lähetti heti aloitusvoiton jälkeen napakan rannekudin viivalta. Kiekon katsottiin ensin ottaneen kimmokkeen vastustajan puolustajasta, mutta myöhemmin maali merkattiinkin joukkuekaveri Zach Sandordin nimiin.

Ottelu oli muutenkin harmillinen Thomsonin ja hänen edustamansa Ottawa Senatorsin puolesta. Ottawa johti ottelua vielä kolmannessa erässä, mutta viimeisten minuuttien osumille Colorado Avalanche vei voiton 7-5 lukemin.

Thomson on nyt pelannut neljä NHL-ottelua ja kerännyt niissä kaksi syöttöpistettä. Liigassa hänet muistetaan Ilves-paidasta kausilta 2019-21.

Voit katsoa Thomsonin syöttöpisteen alta.