Lähde väittää: Päävalmentajaksi noussut Raimo Summanen halusi hurjia pinnoja takovasta ex-liigatähdestä eroon

© Kuva: Juha Tamminen

Monikansallisessa ICEHL-sarjassa pelaavassa itävaltalaisessa Black Wings Linzissä myllertää. Seuran tiedotteet sekä sanomalehti Kroner Zeitungin jutut kertovat porukan nykytilasta mielenkiintoista tarinaa.

Ensinnäkin joukkueen uudeksi päävalmentajaksi nousi äskettäin Raimo Summanen, ja lisäksi pelaajistossa tapahtui muutoksia.

Liigassa aikoinaan Ässiä ja Tapparaa edustanut ja SM-hopeaa vuonna 2013 voittanut Dragan Umicevic sai lähteä sarjan hännänhuipusta.

Se oli sanomalehden mukaan nimenomaan Summasen tahto. Halu kuulostaa äkkiseltään yllättävältä, sillä laitahyökkääjä oli joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja saldolla 3+14=17. Viime kaudella Umicevic voitti sarjan pistepörssin tehoin hämmästyttävin tehoin 14+50. Nuo 64 pinnaa syntyivät vain 47 pelissä.

Umicevicin tilalle tuli hyökkääjä Colin Smith, ja seura tiedotti tästäkin pelaajasiirrosta kotisivuillaan. Pelaaja edusti alkukaudesta ruotsalaista Södertäljeä HockeyAllsvenskanissa iskien 15 peliin tehot 5+5=10.

ICEHL:n kausi jatkuu perjantaina. Linz kohtaa slovenialaisen HK Olimpijan.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!