Liigasta tuttu hyökkääjä siirtyi ensikertaa ulkomaille – piste per peli -tahti toi loppukauden sopimuksen koeajan jälkeen

© Kuva: Juha Tamminen

Slovakialaisjoukkue HKM Zvolenista koeajalla pelannut ja sillä sopimusta hakenut Ville Leskinen teki vaikutuksen siinä määrin, että hän sai palkinnoksi loppukauden kattavan sopimuksen. Joukkue tiedotti asiasta Facebook-tilillään.

Pieksämäkeläinen on ollut uransa ensimmäisellä ulkomaan komennuksella loistoiskussa, kun alkukauden yhdeksän peliä ovat tuoneet tilille tehot 3+6=9. Pelkästään viime kaudella hän summasi Jukureissa 43 liigapelissä täysin saman pistemäärän.

Ensimmäistä kauttaan ulkomailla pelaava Leskinen on luutinut kotimaan pääsarja Liigassa 204 pelissä. Pisteitä on syntynyt 55 kappaletta (27+28).


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!