Kaapo Kakko ja joukkuekaveri olivat lähellä ”räjäyttää Internetin” NHL:ssä – huikea maali jäi senteistä kiinni

© Kuva: Getty Images

NY Rangersilla riitti NHL:ssä aihetta iloon Suomen aikaa perjantai-iltana, kun joukkue kellisti Boston Bruinsin 5-2. Joukkueen leiriin jäi jossiteltavaakin, sillä ykkösketjun laituri Chris Kreiderin syntymässä ollut, Kaapo Kakon alustama ilmaveivimaali jäi muutamien senttien päähän.

Jenkki veivasi kiekon lapansa päälle ja lähelle maalia, mutta tuuletukset vaihtuivat lopulta kenties pettymykseen. Pikkumusta hipoi rimaa, muttei uponnut koskaan sisään. Ilmaveiviä edelsi Kreiderin ketjukaveri Kakon vahva päätypelaaminen ja kiekon voittaminen.

– Sain sitä vähän kiinni. Kaverit kokeilevat tuollaista treeneissä, Boston Bruinsin maalivahti Jeremy Swayman hymähti NHL:n nettisivuilla.

NY Rangersin Twitter-tilin mukaan puolestaan oli lähellä, että Kreider ”räjäyttää Internetin”.

 

Kun tilanne ei lopulta johtanut maaliin, jäivät sekä Kreider että Kakko ottelussa pisteittä. Rangersin tilanne sen sijaan joukkueena on hyvä, kun se keikkuu itäisessä konferenssissa viidentenä – vain kaksi pinnaa kärkeä perässä.

LUE LAUANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Jukka Jalonen ja Jere Lehtinen katsomossa seuraamassa NHL-ottelua – ja suomalaiset järjestivät huiman näytöksen: ”On hyvä päättää vieraskiertue tällä tavalla”

Nyt on taatusti maukasta: Penguins kuittasi viime kauden pettymyksen NHL:ssä – suomalaishyökkääjä ottelun ainoa maalintekijä


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.