Liigassa viime aikoina voittoihin kyennyt ja kurssiaan siten pienesti kääntänyt JYP kertoi nettisivuillaan, että todellinen seuraikoni Juha-Pekka Hytönen palaa joukkueen leiriin yhden ottelun ajaksi.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
J-P Hytönen päättää upean pelaajauransa tekemällä yhden päivän sopimuksen kasvattiseuransa kanssa.❤️
Sopimukseen sisältyvä ottelu JYP-Kärpät pelataan 7.1.2022 klo 18.30.🌪🏒

Lue lisää: bit.ly/3riYVaZ

#JYPliiga #meollaanJYP #JPHytönen #Liiga

Hyökkääjäikoni pelaa hurrikaanipaidassa vielä kerran 7. tammikuuta 2022 päättäen uransa samalla tuohon Kärpät-peliin. Hytönen kertoi, että JYP oli kysellyt jo kesällä pelaajan halua pelata syksyllä yhden ottelun. Hytösen omat ajatukset ja tulevaisuuden suunnitelmat eivät olleet valmiita siinä vaiheessa.

Jyväskylästä lähtöisin oleva, maajoukkueeseenkin noussut Hytönen ei ole pelannut tällä kaudella missään. Liigassa pelaajan vyölle on kertynyt pudotuspelit huomioiden tasan 900 ottelua pistein 191+261=452.

– Olen pitänyt kunnostani huolta syksyn ajan ja nyt nostetaan kierroksia sillä ajatuksella, että saan lopettaa urani siellä missä se alkoikin. Hienoa, että vastassa on juuri Kärpät, joka oli vastapuolella kevään 2009 finaaleissa, mistä alkoi seuran kymmenen vuoden menestysputki.

Viime kaudella itävaltalaista ICEHL-joukkue Black Wings 1992:ta edustanut Hytönen on voittanut komealla urallaan kaksi Suomen mestaruutta, CHL-mestaruuden sekä alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden.

– Toivottavasti kroppa ja mieli ovat tammikuun alussa siinä kunnossa, että pääsen pelaamaan ainakin muutaman vaihdon.