Colorado Avalanchellä on akuutti ongelma maalivahtiosastollaan. Tilanne avaa oven Justus Annusen NHL-debyytille.

Toronto Maple Leafs -ottelun alla Avalanchelle tuli jobinpostia, kun Darcy Kuemper jäi sivuun kokoonpanosta ylävartalovamman takia. Komennon maalin suulle sai Jonas Johansson, mutta varamaalivahdiksi hälytettiin pika-aikataululla Annunen.

Johansson päästi kahdeksan maalia rökäletappiossa, mikä herätti kysymyksen seuraavan ottelun maalivahdista. Päävalmentaja Jared Bednar ei The Athletic -toimittaja Peter Baugh’n mukaan tiedä, kumpi aloittaa kirjoitushetkellä heti ensi yönä pelattavan ottelun Montreal Canadiensiä vastaan.

Ikkuna Annusen ensimmäiselle NHL-ottelulle on lyhyt, sillä pitkään sivussa ollut Pavel Francouz lähetettiin kuntoutusjaksolle AHL:ään. Tshekkiläisvahti on sitten kauden 2019-20 pelannut vain harjoitusotteluita loukkaantumisten vuoksi.