Upeita uutisia Pohjois-Amerikasta – kaksi suomalaista nostettiin NHL-kokoonpanoon

© Kuva: Getty Images

Itsenäisyyspäivä toi mukanaan hyviä suomalaisuutisia Pohjois-Amerikasta. Olli Juolevi ja Ukko-Pekka Luukkonen saivat kutsun NHL-kokoonpanoon.

Juolevi kerkesi pelata AHL-komennuksellaan vain kolme ottelua. Vancouver Canucksista Florida Panthersiin kauden alussa treidattu 23-vuotias puolustaja oli farmijoukkue Charlotte Checkersissä pelaamassa palauttavia pelejä loukkaantumisen jälkeen.

Moni uskoi Luukkosen kaappaavan paikan Buffalo Sabresin kokoonpanosta jo kauden alussa, mutta toisin kävi. Koko alkukauden AHL-joukkue Rochester Americansissa pelannut maalivahti on torjunut viihdyttävää, mutta puolustussuuntaan holtitonta kiekkoa pelaavan joukkueen takana 12 ottelua torjuntaprosentilla 88,8.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.