NHL:n keskiviikkoyön koitos St. Louis Bluesin ja Florida Panthersin välillä taittui suomalaisittain melkoisen ristiriitainen näytös. Toki Blues voitti jatkoajalla 4-3 pelin kakkospalkitun maalivahti Ville Husson johdolla, ja askiin palannut Aleksander Barkov mätti yhden maalin.

Kaksikosta alkoi putoamaan myös surullisia uutisia ottelun kolmannen erän aikana. Kotijoukkueen Husso vaihdettiin päätöserässä 3-3-maalin syntymisen aikaan ilmeisen loukkaantumisen takia, vasta tositoimiin palannut Barkov puolestaan putosi lasarettiin kolmoserässä.

Oheinen video viittaa vahvasti siihen, että nuorten maailmanmestarivahti Husso olisi loukkaantunut jo muutamia minuutteja ennen 3-3-maalia.

Blues-luotsi Craig Berube oli vahvistanut pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa, että ykkösvahdin paikalle tyrkyllä ollut Husso ikävä kyllä kärsii alavartalovammasta.

Peleille palannutta Barkovia puolestaan piinasi aiemmin polvivamma, mutta nyt kyse ei ole mediatietojen mukaan samasta kiusankappaleesta. Oheinen vaihto jäi suomalaissentterin viimeiseksi yön pelissä.

Luotsi Andrew Brunetella ei ollut tarkempaa päivitystä suomalaissentterin tilanteeseen heti pelin jälkeen.