JYP ja Pelicans menevät jääkiekkoliigassa eri suuntiin, ja keskiviikkona trendi jatkui lahtelaisten hakiessa Jyväskylästä 0-3-voiton. Hurrikaanipaidat keikkuvat sarjassa alemman pudotuspeliviivan alla, lahtelaisjoukkue puolestaan on huimassa liidossa ja sarjakakkosena.

Keskiviikon eräs tapahtumaketju kuvastaa joukkueiden arkea oivasti. Lahtelaisten Iikka Kangasniemen pohjustama voittomaali kertoo sen, että Pelicansilta tuntuu onnistuvan kaikki ja JYPiltä ei oikein mikään.

Kangasniemi syötti Niklas Nordgrenin iskemän 0-1-maalin ilmiömäisen syöksyn jälkeen. Hän esti pitkän kiekon ja mahdollisesti paitsionkin heittäytymällä kumilätkän perään, ottaen sen haltuun vatsa- ja polviasennossa, nousten pystyyn ja syöttäen sitten lätkän joukkuekaverilleen.

Nordgren iski kauden toisen pömpelin paikasta, jota edelsi JYPin kultakypärä Joakim Kemellin kiekonmenetys heikon syötön takia. Sen jälkeen peliväline ajautui Kangasniemelle, jota vastaan Kemellin puolustuspelaaminen ontui todella pahasti – ei päälle ajamista, ja vain näennäistä syöttölinjan estämistä. Tai ainakaan syötön estäminen ei mennyt putkeen, kun akrobaatti Kangasniemi sai pelattua kumilätkää mitä vaikeimmissa asennoissa.

Liiga hehkutti maalia esimerkiksi Instagram-tilillään. Näet videon ohesta.