MIKKELI. Keväästä lähtien Jukurien toimitusjohtajana toimineen Antti Laakson aikakausi on ollut mikkeliläisseurassa väkevää liitoa. Jukurit jyräsi tulikuumien kohtaamisessa HPK:n perjantaina peräti 6-0 pitäen paikkansa liigaseiskana.

Mikkeliläisillä oli allaan viisi suoraa voittoa ja HPK viiletti peräti 12 ottelun pisteputkessa. Jukurien upean perjantain aloitti Oliver Larsenin jatkosopimusuutisen julkaiseminen.

– Joukkue ei ole valmis, mutta sanotaan, että hyvällä mallilla mennään ensi kautta kohti. Jos en hirveästi valehtele, niin kolme kenttää on pelaajia, Laakso sanoi HPK-pelin alla.

Jopa suorasta puolivälieräpaikasta kamppailevalla Jukureilla oli vaikeutensa. Lokakuun alussa se hävisi peräti kuusi peliä putkeen ja tietysti varsinaisella peliajalla. Uusi päävalmentaja Olli Jokinen on tehnyt Laaksoon vaikutuksen.

– Jokisen tekemistä on kiva katsoa. Arki on laadukasta. Käsi sydämellä voi sanoa, etten tappioidenkaan aikaan ollut hirveän huolissani.

Laakson mukaan isoin yllätys hänen omassa arjessa on ollut viran hektisyys. Käsillä on monta asiaa, mutta.

– Päivääkään en ole katunut.

Jukurien leiriin on näin sivustaseuraajan mielestä vaikea jakaa joulutermein risuja syksyn tekemisestä. Mutta jos Laakso saisi toivoa yhden lahjan seuralle, mikä se voisi olla?

– Kaikella kunnioituksella täällä paikalla oleville, niin pikkaisen enemmän yleisöä. Tämä on mukavaa viihdettä, sen tulette näkemään kyllä.

Liigan tulikuumien joukkueiden kohtaamista seurasi Mikkelin illassa vain 1 930 katsojaa.