Nashville Predators -luotsi John Hynes muistutti NHL:n nettisivujen haastattelussa siitä, ettei joukkueen suomalaishyökkääjä Eeli Tolvasen hyvyyttä punnita aina pisteissä. Vaikka maalijyvä on ehkä ollut isossa kuvassa kadoksissa, ei Tolvasesta pidä olla huolissaan.

– Tolvasessa hienoa on se, että hän on nuori ja taitava pelaaja, ja maalintekijä. Hänen pelitapansa on hyvin kilpailullinen ja hän pelaa tasaisen varmasti, tekipä hän maaleja tai ei, Hynes mietti eräässä jutussa.

Jokereissa aikoinaan KHL-jäillä hurjaa tuhoa tehnyt vihtiläislähtöinen on iskenyt Predsille tällä kaudella 27 ottelussa tehot 5+5=10. Maaleja voi olla luvassa jatkossa, ja etenkin menneisyyden näytöt tukevat tätä väitettä. Jokereissa reppu pöllysi kaudella 2017-18 kaikkiaan 25 kertaa.

– Hän on nuori pelaaja, joka haluaa olla tasaisesti maaleja tekevä pelaaja NHL:ssä, ja hänellä on myös potentiaalia olla sellainen. Hän löytää erilaisia tapoja osallistua peliin. Pidän hänen lahjakkuudestaan, mutta erityisesti hänen luonteestaan ja kilpailullisuudestaan.

Läntisen konferenssin vitonen Preds jatkaa pelejään nyt yöllä NY Rangersia vastaan.