Venäjä julkisti joukkueensa alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin – useita superlupauksia ulos kisakoneesta

© Kuva: Getty Images

Venäjän jääkiekkoliitto on julkistanut maan kokoonpanon tapaninpäivänä Kanadassa alkaviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.

Kisajoukkueesta löytyy totutusti tukku tulevaisuuden NHL-supertähtinä pidettäviä pelaajia. Yllättävimmät poissaolijat ovat ensi kesän NHL-varaustilaisuuden yhtenä kärkinimistä pidettävä 17-vuotias hyökkääjä Ivan Miroshnitsenko, Calgary Flamesin 2. kierroksen varaus, 19-vuotias puolustaja Yan Kuznetsov sekä Vegas Golden Knightsin 2. kierroksen varaus, niin ikään 19-vuotias puolustaja Daniil Chayka.

Alle Venäjän kisajoukkue kokonaisuudessaan:

Maalivahdit:
Jaroslav Askarov (SKA), Jegor Guskov (Lokomotiv), Maksim Motorigin (CSK VVS).

Puolustajat:
Vladimir Grudinin (CSKA), Kirill Kirsanov, Arseni Koromislov, Nikita Smirnov (all SKA), Shakir Mukhamadullin (Salavat Yulaev), Nikita Novikov (Dynamo), Jegor Savikov (Spartak), Kirill Steklov (Vitjaz).

Hyökkääjät:
Ivan Didkovsky (Dynamo Moscow), Nikita Guslistov (Severstal), Ivan Zinchenko (Vitjaz), Dmitri Zlodeev, Vasili Ponomarov (Spartak), Semyon Demidov, Matvei Mitshkov, Fedor Svechkov, Kirill Tankov, Marat Khusnutdinov, Nikita Chibrikov (SKA), Alexander Pashin (Salavat Yulaev), Pavel Tyutnev (Lokomotiv), Danila Yurov (Metallurg Magnitogorsk).


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.