Helsingin IFK kohtaa keskiviikkon ottelussa KalPan kotonaan. Joukkueen kokoonpanosta löytyy yksi nimi, joka tekee debyyttinsä Liigassa.

Hän on 19-vuotias hyökkääjä Jesse Seppälä. Nuorukainen pääsee välittömästi pelaamaan HIFK:n ykkösketjussa yhdessä Eetu Koivistoisen ja Juha Jääskän kanssa. Seppälä on tehnyt tällä kaudella U20 SM-sarjassa 41 otteluun kovat tehopisteet 22+15=37.

Seppälän lisäksi HIFK:n kokoonpanoon nousee myöskin Jaani Holopainen U20-joukkueesta. Hän on pelannut tällä kaudella 42 ottelua tehoin 24+13=37. Holopainen on päässyt pelaamaan aiemmin urallaan jo yhden Liiga-ottelun kaudella 2019-2020. Tänään hän pelaa HIFK:n nelosketjussa Petteri Wirtasen ja Micke-Max Åstenin kanssa.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kollien tehokaksikko Jaani Holopainen ja Jesse Seppälä tänään Liigajengin kokoonpanossa. 👊

Seppälälle debyytti, Holopaiselle toinen.

#HIFK #Liiga #Kollit