Väkevän alkukauden NHL:ssä pelannut, itäisen konferenssin kakkonen Florida Panthers suli keskiviikkoyönä totaalisesti Ottawa Senatorsia vastaan. Viimeistä edellinen löylytti kakkosena pantterilauman peräti 8-2 pelissä, jossa Olli Juolevi kykeni pienimuotoiseen ihmeeseen.

Floridan suomalaisista pisteille ylsi syöttöpinnan saalistanut Anton Lundell (-1). Pisteittä jäivät Aleksi Heponiemi ja Eetu Luostarinen, joiden tehotilastoon kirjattiin lukema -2.

Reilut 14 minuuttia puolustanut nuorten maailmanmestari Juolevikin jäi pisteittä, mutta tehotilastoon hän sai karmeassa löylytyksessä sinänsä komean numeron +1. Uusissa maisemissa varsin väkevästi aloittanut Juolevi oli joukkueensa pelaajista ainoa, jonka tehotilasto jäi plussalle.

Ottelun maaleista vain kaksi syntyi ylivoimalla. Ne olivat Sensin kaksi viimeistä häkkiä.

– Tunsimme, että olimme hyvissä asemissa kolmoserän alla. Sitten kaveri teki 5-2-maalin (ennen toista taukoa) Tunsimme olomme hyväksi itse asiassa suurimmaksi osaksi pelistä, Panthersin valmennuksesta vastuussa oleva Andrew Brunette sanoi seuran kotisivuilla.

NHL-uransa Vancouver Canucksissa aloittanut Juolevi on pelannut Floridassa kolme ottelua tehoitta. Hänen tehotilaston lukema näyttää numeroa +1.