Kuluva CHL-kausi on edennyt siihen pisteeseen, että jäljellä ovat enää neljä parasta joukkuetta. Puolivälierät saatiin pakettiin eilen tiistaina.

Kahdesta jäljellä olevasta suomalaisjoukkueesta enää toinen jatkoi matkaansa välieriin. Se on Tappara, joka kaatoi ranskalaisen Rouenin kahden ottelun jälkeen yhteismaalein 7-3 (3-3, 4-0). Rauman Lukko puolestaan taipui saksalaiselle Red Bull Münchenille yhteismaalein 3-4 (2-2, 1-2 ja.)

Muissa puolivälieräpareissa sarjaa aiempina vuosina hallinnut ruotsalaisseura Frölunda HC paineli jälleen neljän joukkoon kaatamalla niin ikään ruotsalaisen Leksands IF:n maalein 8-5 (5-2, 3-3). Välierissä nähdään myöskin toinen ruotsalaisseura Rögle BK, joka kukisti tshekkiläisen Sparta Prahan lukemin 6-5 (5-2, 1-3).

Välierissä Tappara kohtaa Münchenin, kun taas Rögle ja Frölunda ottavat toisistaan mittaa. Ensimmäisten osaotteluiden pelipäivät ovat 4. ja 5. tammikuuta, toisten puolestaan 11. ja 12. tammikuuta. Tarkemmat ajankohdat otteluille selviää myöhemmin.

Suomalaispelaajia nähdään Tapparan lisäksi vielä myöskin Röglen riveissä. Joukkueen puolustuksesta löytyy Tony Sund, joka on tällä kaudella tehnyt 24 SHL-otteluun pisteet 3+4 ja viimeistellyt kymmeneen CHL-otteluun kaksi maalia.