NHL:n Stanley Cupin finaaleihin toissa kauden päätteeksi yltänyt Dallas Stars lähti koronan takia aikaistetulle joulutauolle kaksijakoisista tunnelmista. Joukkue on jatkopaikkojen ulkopuolella, kun matka viimeiseen pudotuspelipaikkaan on neljä pistettä. Toisaalta tähtipaidat onnistuivat voittamaan kaksi viimeisintä matsia.

Ennen sitä Dallas tarpoi viiden ottelun tappioputkessa.

– Voitimme kaksi peräkkäistä peliä, joka on hyvä asia nyt tauolle lähdettäessä. Sitä ennen meillä oli todella heikko jakso, pakki Esa Lindell mietti NHL:n nettisivuilla.

Dallasilla ja kumppaneilla on nyt aikaa huilata muutamien päivien ajan.

– Koronan kanssa täytyy vain tällä hetkellä elää, ja niiden seikkojen kanssa, miten se elämään vaikuttaa. Totta kai terveys edellä mennään ja toivottavasti tämä pieni tauko helpottaa tilannetta, ja pelit jatkuvat normaalisti jälleen tauon jälkeen.

”Suomalaisjoukkue” Starsissa ovat pelanneet lisäksi Roope Hintz, Miro Heiskanen, Jani Hakanpää ja Joel Kiviranta.