Kun aluehallintovirastot ovat tehneet päätöksiä yleisötilaisuuksien kieltämisestä vuoden loppuun asti, joutuvat muutamat liigajoukkueen pelaamaan matsejaan ilman yleisöä.

– Osa aluehallintovirastojen päätöksistä on vielä tekemättä. Toivomme, että niiden osalta noudatettaisiin kohtuutta ja pidättäydyttäisiin hallituksen linjauksessa. Meillä on vahvaa näyttöä siitä, että pystymme järjestämään kaikilla paikkakunnilla terveysturvallisia tapahtumia, Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi sanoi sarjan nettisivuilla.

Katsojia ei nähdä enää tänä vuonna Oulussa, Turussa, Porissa ja Tampereella. Yleisöttömyys puolestaan on johtanut siihen, että muutama liigapeli alkaa ensi viikolla poikkeukselliseen aikaan.

Tiistaina, normaalina arkipäivänä, TPS ja Ilves aloittavat oman matsinsa jo kello 16. Kärpät ja Jukurit sekä Lukko ja KooKoo iskevät yhteen kello 17. JYPin ja Pelicansin kohtaaminen alkaa tuttuun aikaan 18.30.

Vuoden toiseksi viimeisenä päivänä, torstaina Ässät ja TPS iskevät kaukaloon kello 16 ja Lukko sekä Ilves kello 17. Muut viisi ottelua alkavat kello 18.30.