Kanadan miesten olympiajoukkueen rakentuminen on ottanut jälleen hieman takapakkia.

Joukkueeseen varmasti ehdolla ollut keskuushyökkääjä Ryan Spooner on ilmoittunut valmennusjohdolle, ettei hän ole käytettävissä Pekingin olympialaisissa.

29-vuotias Spooner olisi voinut pelata Kanadan joukkueessa isossakin roolissa, sillä hän on esiintynyt tällä kaudella vahvasti Avtomobolist Jekaterinburgin riveissä. 44 ottelussa hyökkääjä on saalistanut 31 (11+20) tehopistettä.

Tämän lisäksi Spooner olisi tuonut joukkueeseen NHL-kokemusta yli 300 ottelun edestä.

Steve Lloyd

@TSNSteveLloyd
Ryan Spooner will join us on the show from Yekaterinburg, Russia at 11:05 this morning. The Ottawa native has informed Hockey Canada that he won’t be going to the Olympics. Spooner also contracted COVID a few days ago, but thankfully has very mild symptoms. @TSN1200