Dallas Stars voitti kotihallissaan Pittsburgh Penguinsin viihdyttävässä ottelussa loppulukemin 3-2 Suomen aikaa lauantai-illan ottelussa. Joukkue voitti neljännen peräkkäisen ottelunsa ja katkaisi samalla Penguinsin kymmenen ottelun mittaiseksi venähtäneen voittoputken.

Voittomaalin ottelussa viimeisteli suomalaistaituri Roope Hintz vain noin neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Hän räjäytti kotiyleisönsä voimakkaaseen huutomyrskyyn, kun hän pääsi viimeistelemään tyhjänä ammottavaan maaliin Miro Heiskasen syötöstä.

Hintzillä on nyt kasassa 29 ottelun jälkeen pisteet 13+10=23. Heiskanen on puolestaan tehtaillut 30 otteluun tehot 4+16=20.

Ottelu oli avauserän jälkeen Penguinsille jo 2-0 Brian Dumoulinin ja Kasperi Kapasen osumilla. Kapasella on maalin myötä kerättynä nyt 33 ottelun jälkeen tehot 8+10=18.

Starsin muut osumat iskivät toisessa erässä Denis Gurianov sekä noin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Joe Pavelski. Joukkueen muut suomalaiset, Esa Lindell, Jani Hakanpää sekä Joel Kiviranta eivät päässeet ottelussa tehoille, kuten ei myöskään Penguinsin Kasper Björkqvist.