Ruotsalaisjoukkue Röglen 3-1-voitto ja CHL:n finaalipaikka jäi sivuosaan tiistaina ottelussa Frölundaa vastaan.

Joukkueiden toisessa välieräkohtaamisessa koettiin kauhunhetkiä, kun ensiksi mainitun Johan Sundström ja jälkimmäisen Anton Bengtsson törmäsivät rajusti.

Bengtsson loukkaantui tilanteessa ilmeisen pahoin, ja hän tärisi kentällä niitin jälkeen pelottavan näköisesti. Pelaaja sai nopeasti apua. Hänet kannettiin kaukalosta paareilla, jonka jälkeen sekä tuomarit että katsojat osoittivat tsemppinsä taputtaen.

Rögle kertoi Twitterissä tapauksen jälkeen huojentavia uutisia. Ottelussa yhden maalin iskenyt hyökkääjä voi päivityksen mukaan niin hyvin kuin vallitsevassa tilanteessa voi, ja pelaaja on toimitettu sairaalahoitoon.

– Hyvä kuulla, Frölunda vastasi sanomaa sydämellä vahvistaen.

Frölunda HC

@frolunda_hc

Rögle BK

@roglebk
Uppdatering kring Anton Bengtsson. Anton mår efter omständigheterna okej. Han är förd till sjukhus för vidare kontroll #roglebk
Skönt att höra. Krya på dig, Anton!💚

Rögle-luotsi Cam Abbott kävi tilanteen jälkeen kuumana pyöritellen päätään, eikä hän vältellyt sanojakaan.

Joukkue sai karmean näköisen tilanteen jälkeen lopulta aihetta hymyyn – tietysti pelaajan tilanteen takia, mutta myös finaalipaikkansa vuoksi.

Röglen vastustaja loppuotteluun on auki, sillä Tapparan ja saksalainen Red Bull Münchenin kummatkin välierät peruttiin koronaviruksen takia.