Kärppien riveihin täksi kaudeksi palannut tähtihyökkääjä Ville Leskinen on pelannut jälleen totutun kovalla tasolla pisteiden valossa. Kauden 20 otteluun hän on tehtaillut pisteet 8+12=20.

Viime viikolla kahden vuoden jatkosopimuksen joukkueen kanssa solminut Leskinen onkin onnistunut pitämään pelaamisessaan hämmästyttävän kovan tason. Edelliset viisi kautta Liigassa pelatessaan Leskinen on nakutellut lähestulkoon pisteen per peli!

Kaudet 2017-19 Leskinen teki kovaa jälkeä Oulussa. Jälkimmäisellä kaudellaan hän teki 57 tehopistettä, minkä jälkeen hän suuntasi Ruotsin pääsarjaan. Homma ei lähtenyt siellä oikein kulkemaan (14 ottelua, 4+2), minkä jälkeen Leskinen palasikin Suomeen, tällä kertaa HIFK:n riveihin. Helsingissä hän jatkoi loppukauden lisäksi myöskin seuraavan kauden.

Näin ollen Leskinen on pelannut Liigassa kausien 2017-2022 aikana 178 ottelua, joissa ovat syntyneet uskomattomat tehopisteet 75+100=175. Vaikka tehohyökkääjä on kärsinyt paljon loukkaantumisista varsinkin kolmen viime kauden aikana, hän on onnistunut pitämään pistetahtinsa hämmästyttävän kovalla tasolla.

27-vuotiaalla Leskisellä on Liiga-kokemusta myöskin Sportista ja KalPasta. Palkintokaapista löytyy yksi Suomen mestaruus, jonka hän on voittanut Kärppien riveissä.