Mikko Rantanen on ollut viime kuukaudet käsittämättömän kovassa iskussa. Viime yönä hän iski tehot 1+1, kun Colorado Avalanche kaatoi Minnesota Wildin rankkareilla lukemin 4-3. Rantanen oli rankkarikisan ainoa onnistuja.

Maalinsa Rantanen viimeisteli ylivoimalla. Nathan MacKinnonin hurja laukaus painui ohi maalin, mutta suomalaishyökkääjä pääsi päätylaudasta kimmonneeseen irtokiekkoon. Kädet kävivät nopeasti ja Rantanen siivosi kiekon maaliin.

Rantanen on tällä hetkellä koko NHL:n kuumin pelaaja. Viimeisissä 26 ottelussa hän on paukuttanut uskomattomat 41 tehopistettä. Kukaan NHL:ssä ei ole pystynyt samanlaisiin lukemiin.

Huono ei ole Rantasen koko kauden pistesaldokaan. Hän on iskenyt 33 matsissa tehot 20+26=46.

Voit katsoa Rantasen viime yön maalin alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.