Jääkiekon nuorten MM-kisoissa vuosimallia 2013 pelasi monia nuoria huippulupauksia, jotka ovat sittemmin päässeet luomaan uraa kirkkaimmissa valoissa. Heistä esimerkkeinä muun muassa Aleksander Barkov, Teuvo Teräväinen, Rasmus Ristolainen, Olli Määttä, Artturi Lehkonen, Joel Armia ja Markus Granlund.

Joukkueessa pelasi myöskin muutama sellainen pelaaja, jotka ovat nykypäivänä suurelle yleisölle melko tuntemattomia nimiä. Yksi heistä on 28-vuotias hyökkääjä Ville Järveläinen. Hän pelasi turnauksessa kuusi ottelua ja merkkautti niihin tehopisteet 2+1.

Järveläinen on HPK:n kasvatti. Hän pelasi seuran juniorijoukkueet läpi ja nousi sitä kautta myöskin Liigaan. Edelliset Liiga-pelinsä hän pelasi puolestaan SaiPassa kaudella 2015-16. Hän pelasi kolmen eri kauden aikana HPK:ssa ja yhden SaiPa-kauden aikana yhteensä 123 Liigan runkosarjaottelua, joihin syntyivät tehopisteet 10+22=32.

Nyt Järveläisellä on menossa kuudes kausi ulkomailla. Ensimmäinen sujui Saksan kakkostasolla, toinen puolestaan Tanskan pääsarjassa ja nyt jälleen neljä viimeisintä on mennyt Saksan kakkostasolla Bayreuth Tigersin joukkueessa. Hän toimii kolmatta kauttaan joukkueen varakapteenina.

Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Järveläinen on pelannut 227 ottelua, joihin ovat syntyneet komeat tehopisteet 112+136=248. Myöskin Tanskassa hän onnistui tekemään 50 otteluun pisteet 26+16=42.

Järveläisellä on sopimus nykyisen joukkueensa kanssa peräti kevääseen 2025 saakka.