29-vuotias suomalaishyökkääjä Oula Palve on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen SHL-seura Brynäs IF:n kanssa. Näin ollen Palve nähdään joukkueessa kevääseen 2024 saakka.

Palve saapui seuraan kesken viime kauden. Alkukauden hän tahkosi Linköping HC:ssa 31 ottelun verran (3+9=12) kunnes siirtyi lainasopimuksella Brynäsiin. Hän ehti pelaamaan loppukaudesta 25 ottelua pistein 7+7=14. Tällä kaudella hän on tehtaillut 33 otteluun pisteet 7+19=26 ja johtaa joukkueensa sisäistä pistepörssiä.

– Oula on itse ilmaissut, että hän viihtyy todella hyvin täällä meidän kanssamme Gävlessä ja Brynäsissä ja on saanut täällä ollessaan hienon fiiliksen seurasta. Mielestämme hän on työskennellyt täällä hyvin ensimmäisestä päivästä lähtien ja meidän kanssamme hän on kasvanut ja nyt tuntuu todella siltä, ​​että hän on löytänyt paikkansa joukkueessa. Hän on hyvällä asenteella varustettu kaveri, joka haluaa olla täällä ja olemme erittäin iloisia, että saamme hänet mukaan tulevina kausina, Brynäsin urheilujohtaja Johan Alcén kommentoi seuran tiedotteessa.

Ennen Ruotsiin tuloaan Palve pelasi yhden kauden Pohjois-Amerikassa. Hän edusti Pittsburgh Penguinsin ja Dallas Starsin farmijoukkueita, tehden yhteensä 60 otteluun pisteet 3+10=13.

Palve teki myöskin Liigassa kovaa jälkeä muutamia vuosia sitten. Hän pelasi HPK:ssa ja TPS:ssä 161 ottelua tehopistein 35+88=123. Kaudella 2018-19 hän pelasi myös Leijonissa EHT-turnauksissa ja teki neljään otteluun yhden maalin.

Brynäs IF

@Brynas
📝 | PAAAAAAALLLLLLVEEEEE!

Vår poängbästa spelare den här säsongen har skrivit på för två år till i Brynäs IF och stannar i klubben över säsongen 2023/24. Nu åker vi, tillsammans!

➡️ Se hela klippet och läs mer på brynas.se.