Lukko tiedottaa verkkosivuillaan lainaavansa puolustaja Noel Pietilän sekä hyökkääjä Niklas Ylitalon Mestikseen TuTon riveihin. Lainasopimukset ovat voimassa toistaiseksi ja Lukolla on oikeus kutsua pelaajat takaisin riveihinsä tarvittaessa milloin tahansa.

Kaksikko nähdään TuTon paidassa jo tämän viikon kolmessa vierasottelussa, joissa joukkue kohtaa Hermeksen, RoKin sekä Hokin.

– Nyt kun Liiga-joukkueessa kaikki pelaajat ovat terveinä, Pietilän ja Ylitalon osalta vastuu on jäänyt pieneksi. Siksi onkin erittäin tärkeää, että he saavat pelejä alle. Jätkät tarvitsevat minuutteja. Meillä on nyt viikonloppuna kaksi omaakin peliä, joten katsotaan sitten alkuviikosta, mikä on Lukon rosterin osalta tilanne, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi seuran tiedotteessa.

21-vuotias Pietilä on pelannut tällä kaudella 27 Liiga-ottelua tehoin 0+2. Samanikäinen Ylitalo on puolestaan kerännyt 28 otteluun pisteet 1+1.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Pietilä ja Ylitalo lainalle TuToon – "Jätkät tarvitsevat minuutteja"

Lue tiedote ⬇️
raumanlukko.fi/uutiset/pietil…

#JokaPäivä #Lukko #Liiga