Tanskan maajoukkue on julkistanut Pekingin olympiakisoihin lähtevän joukkueensa.

25 pelaajan nippu vilisee suomalaisseuroista tuttuja pelimiehiä. Joukkueessa nähdään useita Jokereista tuttuja KHL-pelaajia, kuten Peter Regin, Nicklas Jensen sekä aiemmin neljä kautta seuraa edustanut Oliver Lauridsen. Jukureista kisakoneeseen nousee puolustaja Oliver Larsen.

Tanskan nimekkäin pelaaja on 37-vuotias keskushyökkääjä Frans Nielsen. 15 kautta ja 925 NHL-ottelua pelannut konkari palasi täksi kaudeksi Eurooppaan. Mies edustaa nykyisin Saksan DEL-sarjan Eisbären Berlinia. Myös nykyisin Sveitsin liigan HC Luganoa edustavalla 32-vuotiaalla Mikkel Bödkerillä on vyöllään yli 700 NHL-ottelua.

Suomi nimeää Pekingiin lähtevän leijonamiehistönsä torstaina.

Tanskan joukkue Pekingiin:

Hyökkääjät:
Nicklas Jensen, Jesper Jensen, Mikkel Bödker, Morten Poulsen, Frederik Storm, Mathias Bau Hansen, Nick Olesen, Nicolai Meyer, Matthias Asperup, Julien Jakobsen, Morten Madsen, Peter Regin, Frans Nielsen, Patrick Russell.

Puolustajat:
Oliver Larsen, Jesper Jensen Aabo, Emil Kristensen, Oliver Lauridsen, Markus Lauridsen, Phillip Brugisser, Nicholas B. Jensen, Matias Lassen.

Maalivahdit:
Patrick Galbraith, Frederik Dichow, Sebastian Dahm.