Malte Strömwall korjasi KooKoon väreissä Liigan pistepörssin voiton kaudella 2018-19 ja siitä suomalainen kiekkoväki muistanee pelaajan parhaiten.

Suomen pääsarjassa vajaan kahden kauden aikana ihastuttanut hyökkääjä kruunasi pörssivoiton vasta kauden viimeisessä runkosarjapelissä jatkoaikamaalillaan. KooKoo-tykki iski kyseisellä sesongilla 52 pelissä massiiviset pisteet 30+27=57.

Maaliliekehdintä ei ole tauonnut ja esimerkiksi tällä kaudella ruotsalaisella on kasassa 38 KHL:n ottelussa jo 19 häkkiä ja 32 pinnaa. Strömwall edustaa valkovenäläistä Dinamo Minskiä – mutta ei yllättäen maataan olympialaisissa.

Pelaaja kertoi Aftonbladetin mukaan, ettei hän ole saanut maajoukkueesta minkäänlaista yhteydenottoa.

– Tämä on todella ikävää. Uskoin saavani kutsun mukaan ajatellessani minun tätä kautta. Olen tehnyt maaleja paljon ja pelannut hyvällä tasolla todella kovatasoisessa sarjassa, valkovenäläisjoukkueen maalilinko manasi.