GM Jarmo Kekäläisen ja hyökkääjä Patrik Laineen tähdittämä Columbus Blue Jackets valuu vääjäämättä kohti pudotuspeleistä karsiutuvien sijoja NHL:ssä. Alakuloinen vire jatkui myös maanantain vastaisena, kun joukkue taipui pohjille kuuluvan Ottawa Senatorsin käsittelyssä osumin 1-2.

Laine ei onnistunut pisteiden tekemisessä, sinitakkien maalivahti Joonas Korpisalo puolestaan seurasi matsia sivusta luukkuvahtina.

– Meillä oli maalipaikkoja paljon, kolmannessakin erässä. Emme vain saaneet tulosta aikaiseksi. On turhauttavaa, kun pelasimme kuitenkin hyvän pelin, emmekä pystyneet tekemään maaleja. Se on valitettavaa, tshekkilaituri Jakub Voracek manasi seuransa kotisivuilla.

Columbus on omassa divisioonassaan viidentenä, mutta jo 18 pistettä neljättä sijaa perässä. Toki Blue Jacketsilla on peräti kolme peliä Washington Capitalsia vähemmän pelattuna, mutta silti tilanne on vaikeahko.

Sinitakit herättivät lupauksia taannoin, kun joukkue tuhosi totaalisen ohipelin urakoineen Carolina Hurricanesin 6-0. Sen jälkeen tilille on kertynyt vain yksi voitto kolmea tappiota vastaan maalierolla 7-17.

– Nythän peli oli aika tasainen, mutta jotenkin vähän elotonta. Meillä ei ollut riittävästi virtaa, luotsi Brad Larsen näki.