Montreal Canadiensin Artturi Lehkonen saattaa saada ison buustin kaudelleen NHL:n siirtotakarajalla, arvioi arvostettu NHL-sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli.

Useat pudotuspelejä varten kilpavarustelua tekevät kärkijoukkueet ovat tällä hetkellä sarjan jumbojoukkueen suomalaisen duunarihyökkääjän kintereillä. Seravallin mukaan kyselyitä Lehkosen palveluksista on tullut ympäri liigan.

– Pelaaja, jolla on eniten kysyntää Canadiensista, on Artturi Lehkonen. Joukkueet näkevät hänet tämän vuoden versiona Blake Colemanista. Tällaisen pelaajan joukkueet todella haluaisivat riveihinsä, Seravalli totetaa DFO Rundown -podcastissa.

Coleman hankittiin New Jersey Devilsistä Tampa Bay Lightningiin toissa kauden siirtotakarajalla. Hyökkääjä näytteli tärkeää roolia Tampan kahdessa Stanley Cup -mestarijoukkueessa. 30-vuotias Coleman kaupattiin viime kesänä Calgary Flamesin riveihin Lightningin ollessa pakotettu tekemään tilaa palkkakattoonsa.