Edmonton Oilers on etsinyt uutta maalivahtia lähes koko kauden ajan. Seura on käynyt kaikki mahdolliset vaihtoehdot läpi, mutta kauppoja ei ole syntynyt.

NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan yhdet kaupat olivat jo sen verran lähellä, että Edmonton päätyi tekemään alustavan tarjouksen Philadelphia Flyersin. Edmonton olisi halunnut maalivahti Martin Jonesin vaihdossa myöhemmän kierroksen varauvuoroon. Flyers halusi paremman hinnan, joten kauppoja ei syntynyt.

Jones ei olisi ollut kummoinen vahvistus Edmontonille. 32-vuotias vahti on pelannut tällä kaudella 16 ottelua torjuntaprosentilla 90,2. Hänen vuosipalkkansa on 2 miljoonaa dollaria.

Nyt Edmontonissa on saatettu muuttaa mieltä maalivahtivahvistuksen tarpeellisuudesta. Mikko Koskinen on ollut kahdessa viime pelissä hyvässä vireessä. Hän on torjunut kaksi voittoa ja kahden viime matsin torjuntaprosentti on erinomainen 93,2.