NHL-kaukalot viime kauden jälkeen jättänyt Valtteri Filppula muistelee Kimanttia-podcastissa värikkäitä aikojaan taalajäillä.

Lukuisten supertähtien kanssa NHL-urallaan pelannut 37-vuotias keskushyökkääjä paljastaa mm. sen, millainen salikaveri miehen läheinen ystävä Pavel Datsjuk oli kaksikon yhteisten Detroit Red Wingsissä viettämien vuosien aikana.

– Jonkin verran se salillakin oli. Ei minkäännäköistä tekniikka mihinkään liikkeeseen. Näytti siltä että sehän vaan satuttaa itsensä. Mä kysyin joskus kyykystäkin, että onko sulla ollut isoja painoja joskus, kun sillä oli kuitenkin isot jalat. Se vastasi, ettei ole ikinä sataa kiloa enempää nostanut kyykystä. Se kroppa oli vähän sen näköinen… että ei mitenkään huippu-urheilijan näköinen.

– Mutta jäällä kaikki muuttui. Se oli niin vahva. Vahvat kädet ja vahva mailastaan. Ja tietenkin hyvä tasapaino, Filppula vertailee venäläisen olemusta jäällä ja sen ulkopuolella.

Voit kuunnella Filppulan mielenkiintoisia tarinoita sisältävän haastattelun kokonaisuudessaan täältä.