Philadelphia Flyersin Rasmus Ristolainen on noussut jälleen mukaan NHL:n siirtospekulaatioihin alakanttiin tällä kaudella pelanneen seuran kaupitellessa maalivahti Carter Hartia lukuunottamatta käytännössä kaikkia pelaajiaan.

NHL.comin toimittaja Adam Kimelmanin mukaan suomalaispuolustajan jatko Flyersissa ei kuitenkaan ole poissuljettu vaihtoehto.

– On vaikeaa löytää markkinoilta fyysistä puolustajaa, puhumattakaan oikealta laukovasta sellaisesta, Kimelman muistuttaa.

– Hänestä on tulossa rajoittamaton vapaa agentti, joten Ristolaisella on suuri sananvalta neuvotteluissa. Hän tekee töitä taustajoukkojensa kanssa selvittääkseen, mikä ratkaisu olisi hänen kannaltaan järkevintä.

Flyers on tiettävästi halukas jatkosopimukseen 27-vuotiaan puolustajansa kanssa. Tämä tosin vaatisi suurella todennäköisyydellä sitä, että osapuolet pääsevät sopuun jatkosopimuksen ehdoista ennen NHL:n siirtotakarajan umpeutumista.

Ristolainen on pelannut tällä kaudella 39 ottelua tehoin 2+8=10. Mies kuittaa nykyisestä sopimuksestaan 5,4 miljoonaa dollaria kaudessa.

LUE MYÖS: Yle: Montreal Canadiensin siirtolistalle heivaama Sami Niku palaamassa Eurooppaan!