Naisleijonat pelasi epävirallisen harjoitusottelun ennen ensi viikolla alkavia olympialaisia Kiinaa vastaan. Loppulukemat kirjattiin Suomelle lopulta 3-1.

Joukkueen puolustaja Sini Karjalainen kommentoi ottelun jälkeen, ettei pelituntuma ollut vielä paras mahdollinen, mutta siitä huolimatta pelaaminen maistui.

– Jalat oli vielä vähän hukassa, mutta oli kiva päästä pelaamaan ja saada eka peli alta pois.

Naisleijonien päävalmentaja Pasi Mustonen oli puolestaan sitä mieltä, että oli tärkeää saada pelata harjoitusottelu ennen turnauksen alkamista.

– Erikoistilanteet oli erittäin hyviä, pelissä oli hyvä vauhti ja tämä oli tärkeä peli. Arvoimme pitkään, että pelataanko, mutta tämä täytti funktionsa hyvin.

Naisten olympiaturnaus käynnistyy ensi viikolla. Leijonien avausvastustaja on Yhdysvallat. Tuo ottelu pelataan torstaina kello 15.10 alkaen.

Olympic Team Finland

@OlympicTeamFI

Olympic Team Finland

@OlympicTeamFI
🇫🇮Suomi kohtasi tänään Kiinan epävirallisessa harjoitusottelussa ja voitti pelin 3-1.

💬 ”Jalat oli vielä vähän hukassa, mutta oli kiva päästä pelaamaan ja saada eka peli alta pois”, Naisleijonien Sini Karjalainen tuumasi.

#OlympicTeamFi #PohjoisenTähdet l @leijonat
Päävalmentaja Pasi Mustonen summasi peliä:

💬 ”Erikoistilanteet oli erittäin hyviä, pelissä oli hyvä vauhti ja tämä oli tärkeä peli. Arvoimme pitkään, että pelataanko, mutta tämä täytti funktionsa hyvin.”

#OlympicTeamFi #PohjoisenTähdet l @leijonat