JYPin Valtteri Kakkosen maali hämmensi lauantain kierroksella – olkoonkin, että jyväskyläläismaalin takaa lähtenyt häkki syntyi tyhjänä möllöttäneeseen KalPa-rysään.

Yhtä kaikki, osuma oli sellainen taideteos, jonka vaikeutta jokainen voi lähteä kokeilemaan vaikka ulkojäille. Kauden toisen maalinsa iskenyt pakki puttasi pikkumustan sisään laitaa apuna käyttäen. Kiekon vauhti ei ollut laitaan osumisen jälkeen välttämättä edes hurjan kova, mutta riittävä silti.

Näet matsin maalikoosteen Liigan nettisivuilta täältä.

JYP kellisti KalPan Järvi-Suomen derbyssä 4-2 napaten jo toisen peräkkäisen täyden pistepotin. Jyväskyläläisjoukkue tulee silti luultavasti karsiutumaan Liigan pudotuspeleistä, kun kymmenenteenkin sijaan on matkaa jo 18 pistettä.

Liigakausi jatkuu jo maanantaina, jolloin hurrikaanipaidat matkustavat Poriin Ässien vieraaksi jumbo-otteluun.