Suomalaishyökkääjä Robert Leino pelaa toista kauttaan Ruotsin pääsarja SHL:ssä Örebro HK:n joukkueessa. Tällä kaudella Leinon pelaaminen tehojen valossa onkin ollut yllättävän tuskaista.

28-vuotias Leino ei ole nimittäin onnistunut tekemään vieläkään kauden avausmaaliaan. 35 pelaamassaan ottelussa hän on kirjauttanut tehopisteet 0+9.

Leinolta on totuttu viime vuosina näkemään paljon tehoja ja hän onkin kuulunut tulosyksikön pelaajiin viime kausien aikana. Esimerkiksi viime kaudellakin hän iski Ruotsissa 50 otteluun komeat tehopisteet 15+18=33.

Ennen Ruotsin vuosiaan Leino pelasi Liigassa kovalla tasolla. Viimeisimmällä Liiga-kaudellaan (2019-2020) hän iski Ilveksen paidassa 57 otteluun pisteet 11+32=43. Liiga-urallaan hän on edustanut myös HPK:ta ja HIFK:ta.

Leinon nykyinen sopimus Örebron kanssa on voimassa kevääseen 2023 saakka.